Producten

Guinot gezicht

Guinot heeft, als eerste, wereldwijd, verzorgingsproducten ontwikkeld die alle 56 biologische werkstoffen van het cellevenmilieu bevatten. Met behulp van deze biologische stoffen wordt in ziekenhuizen, onder meer nieuwe huid gekweekt, met name voor patienten met ernstige brandwonden.

Onze onderzoekslaboratoria hebben deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van uw huid. De kwaliteit van het Research- en Ontwikkelingslaboratorium van Guinot bestaat eruit dat zij de producten en behandelingen van Guinot voortdurend nauwkeurig toetsen op basis van farmaceutische productienormen.

Om tot een nog beter resultaat te komen zijn er in mijn schoonheidssalon Guinot-producten verkrijgbaar die precies aansluiten bij de door gekozen schoonheidsbehandeling.

Zo is er ook regelmatig een "promotie" van nieuwe producten en zijn er superscherpe aanbiedingen!! Kijk regelmatig op deze site of laat bij "contact" uw gegevens achter zodat ik u van alle nieuwe ontwikkelingen en producten op de hoogte kan houden.

Lees meer over de prijzen van de behandelingen